Cercar

Inici -> El Projecte -> Presentació

El Projecte > Presentació

L'any 2005 es va constituir el Consorci Urbanístic per a la millora i l'embelliment de la Platja de Palma, amb l'objectiu de promoure la rehabilitació de la planta hotelera, dels serveis complementaris del turisme i de l'entorn urbà.

Des de l'inici del Consorci fins a avui, s'han produït canvis en els responsables institucionals que formen el Consorci, i en la participació del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç que va decidir impulsar el projecte des del Consell de Ministres del Govern d Espanya, creant la figura de la Comissionada per al Consorci de la Platja de Palma.

Des d'aquest moment, el Consorci ha orientat els seus treballs cap a la configuració d'una visió diferent a l'anterior, ja que es va plantejar la definició d'un nou model turístic per a la Platja de Palma, que sigui referent mundial i que inclogui en els seus ressorts de canvi, la sostenibilitat, el canvi climàtic, el canvi global, la cohesió social i residencial, en definitiva un nou model per a una nova destinació, d'acord amb el segle XXI i amb les persones que ens visitaran en les pròximes dècades.

Des del Consorci hem investigat i s'han cercat experts i especialistes en diferents àmbits de l'economia, el medi ambient, l'enginyeria, les noves tecnologies, el turisme, els recursos, la sociologia, l'urbanisme i l'arquitectura. Hem cercat els millors talents, els hem sol·licitat el millor del seu coneixement i experiència, per fer del projecte de Platja de Palma, la millor i més sòlida proposta de futur.

Tots volem i vàrem apostar per l'èxit en el camí emprès, que sens dubte serà llarg i complex. A tota la societat li sol·licitam el millor del seu temps i del seu comportament, per atrevir-nos a veure un futur pròsper al final d'aquest procés. Estam convençuts que, entre tots, ho aconseguirem.

Data darrera modificació:6 de setembre de 2012